PRODUKTE TË REJA

grid
list
MULTIFILL DIAMOND 1-12

Stuko pllakash me performancë të lartë, me bazë çimentoje, ideale për dekorime, jashtëzakonisht e papërshkueshme nga uji, me mpiksje të shpejtë dhe e modifikuar me polimerë CG2 WA

Falë përbërjes pa çimento Portland, ajo siguron uniformitet të përsosur të ngjyrës dhe parandalon shfaqjen e depozitave të kripës dhe të gëlqeres. Për të njëjtën arsye, ajo është gjithashtu e lehtë në përdorim dhe nuk shkakton irr...
më shumë...
i ri
ISOXYL διαφανές συντηρητικό και προστατευτικό βερνίκι εμποτισμού για ξύλινες επιφάνειες
ISOXYL

Mbrojtës druri

Vernik ngopës-mbrojtës, i cilësisë së lartë, për sipërfaqet e drurit. Depërton thellë në dru, duke e mbrojtur nga mola, kërpudhat dhe njollat blu, duke nxjerrë kështu në pah bukurinë natyrale të drurit. Mund të lyhet përsipër dhe ...
më shumë...
i ri
ISOXYL COLOR έγχρωμο συντηρητικό και προστατευτικό βερνίκι εμποτισμού για ξύλινες επιφάνειες
ISOXYL COLOR

Mbrojtës druri me ngjyrë

Vernik ngopës-mbrojtës, me ngjyrë, i cilësisë së lartë, për sipërfaqet e drurit. Depërton thellë në dru, duke e mbrojtur nga mola, kërpudhat dhe njollat blu, duke nxjerrë kështu në pah bukurinë natyrale të drurit. Shfaq rezistencë...
më shumë...
i ri
ISOLUX Εξαιρετικής ποιότητας, σατινέ βερνίκι για ξύλινες επιφάνειες
ISOLUX

Vernik druri me ngjyra të gatshme

Vernik i cilësisë së lartë me ngjyrë për sipërfaqe druri. Karakterizohet nga elasticiteti i lartë, vetitë ujëlarguese dhe përshkueshmëria nga ajri. Ka filtra ultravjollcë dhe shfaq rezistencë të shkëlqyer ndaj kushteve të motit dh...
më shumë...
i ri
ISOLUX MARINE Εξαιρετικής ποιότητας, διάφανο βερνίκι θαλάσσης για ξύλινες επιφάνειες
ISOLUX MARINE

Vernik transparent për përdorim detar

Vernik i cilësisë së lartë për sipërfaqe druri. Ka filtra ultravjollcë dhe shfaq rezistencë të shkëlqyer ndaj kushteve të motit dhe vjetrimit. Shfaq ngjitje të lartë dhe papërshkueshmëri nga uji. Përdoret në ambiente të jashtme dh...
më shumë...
i ri
TEAK-OIL Λάδι με κερί
TEAK-OIL

Vaj parafine për mbrojtjen e drurit

Përzierje speciale vajrash dhe parafine për mbrojtjen dhe freskimin e drurit të fortë. Është ideal për drurin e moganit, irokos dhe tikut dhe të gjitha llojet e drurëve të zhveshur. Zëvendëson vajrat natyrale që humbasin me kalimi...
më shumë...
i ri
ISOMAT LA-40 Ειδικό λάδι σε spray
LA-40

Vaj special me spërkatje për përdorime të ndryshme

Vaj special me spërkatje për përdorime të ndryshme. Shpërbën ndryshkun, largon lagështinë, lubrifikon, rivendos lidhjet përçuese, pastron sipërfaqet nga ndotësit e vështirë dhe parandalon gërryerjen. Përdoret për pastrimin, lubrif...
më shumë...
i ri
ISOMAT PU FOAM CLEANER

Agjent pastrues i shkumave të poliuretanit

Agjent special pastrimi me tretës, për pastrimin e pistoletës për vendosjen e shkumës. Është efikas për sa kohë shkuma është ende e freskët dhe e patharë.
më shumë...
i ri
MEGACRET-50 THIXO επισκευαστικό τσιμεντοκονίαμα
MEGACRET-50 THIXO

Llaç çimentoje i rezistencës së lartë, i përforcuar me fibra, tiksotropik, për meremetime

Llaç çimentoje i rezistencës së lartë, i përforcuar me fibra, tiksotropik, për meremetime. Është i përshtatshëm për meremetime me kërkesa të larta në elementet e betonit. Vendoset në shtresa deri në 50 mm, me mistri ose me pompë. ...
më shumë...
i ri
MEGACRET-40 GEO  επισκευαστικό γεωκονίαμα υψηλών αντοχών
MEGACRET-40 GEO

Gjeollaç meremetimi, me rezistencë të lartë dhe i padëmshëm për mjedisin

Gjeollaç meremetimi, i përforcuar me fibra, i rezistencës së lartë dhe me mpiksje të shpejtë. Është i padëmshëm për mjedisin, i pasur me ngjitës natyrorë dhe me prani minimale polimerësh sintetikë. Është i përshtatshëm për meremet...
më shumë...
i ri
MULTIFILL-EPOXY CLEANER καθαριστικό υπολειμμάτων εποξειδικών αρμόστοκων
MULTIFILL-EPOXY CLEANER

Agjent pastrues për mbetjet e stukos epokside

Pastrues special në formë xheli, i cili përmban një përzierje tretësish. Përdoret për largimin e mbetjeve të ngurtësuara të stukos epokside (p.sh. MULTIFILL EPOXY THIXO ose MULTIFILL EPOXY FLOW) nga sipërfaqet e pllakave, për shka...
më shumë...
i ri
ISOLAC BLOCK GLOSS

Bojë smalti për vendosje drejtpërdrejt mbi sipërfaqe të ndryshkura

Bojë smalti e cilësisë së lartë për sipërfaqe metalike. Mund të përdoret drejtpërdrejt mbi metale të ndryshkura pa trajtim të mëparshëm. Është i përshtatshëm për përdorim në ambiente të brendshme dhe të jashtme. Siguron fortësi, s...
më shumë...
i ri
ISOLAC DUCO SATIN

Bojë smalti ekstra e fortë për sipërfaqe metalike

Bojë smalti e cilësisë së lartë për sipërfaqe metalike. Është i përshtatshëm për përdorim në ambiente të brendshme dhe të jashtme. Përdoret në sipërfaqe të reja ose të vjetra metalike, si dyer, kangjella, makineri dhe vegla. Sigur...
më shumë...
i ri
ISOMAT CLASSIC ECO SATIN

Bojë me emulsion, e cilësisë së lartë, saten dhe ekologjike

Bojë me emulsion, e cilësisë së lartë, saten, me teksturë të mëndafshtë për përdorim të brendshëm. Karakterizohet nga mbulimi i shkëlqyer i sipërfaqes, punueshmëria shumë e mirë, si dhe nga rezistenca fantastike ndaj larjes së shp...
më shumë...
i ri
ISOFLEX AEGEAN Πολυυβριδικό, ελαστομερές, επαλειφόμενο στεγανωτικό ταρατσών
ISOFLEX AEGEAN

Material hibrid, për lyerje me furçë, elastomerik, hidroizolues për soleta

Material hibrid, për lyerje me furçë, hidroizolues për soleta. Ofron bardhësi dhe rezistencë të lartë. Pas vendosjes, formon një shtresë hidroizoluese, pa qepje dhe bashkime, tepër elastike dhe rezistente. Për më tepër, mund të pë...
më shumë...
i ri
EPOXYPRIMER 500 Εποξειδικό υδατοδιαλυτό αστάρι
EPOXYPRIMER 500

Astar epoksid me bazë uji, me dy përbërës

Astar epoksid me bazë uji, me dy përbërës. Mund të përdoret edhe si astar i ISOFLEX-PU 500, kur përdoret mbi sipërfaqe jothithëse apo mbi shtresa të vjetra hidroizoluese. I përshtatshëm gjithashtu për astar nënshtresash me bazë çi...
më shumë...
i ri
ISOMAT BI-120 PU Διαφανής πολυουρεθανικός εμποτισμός ενός συστατικού
ISOMAT BI-120 PU

Ngopje poliuretani, transparent, me një përbërës

Rrëshirë poliuretani, transparente, me një përbërës për ngopje dhe izolim të dyshemeve të betonit ose të llaçit të çimentos. Përdoret gjithashtu edhe si ngurtësues i sipërfaqeve dhe i dyshemeve delikate për t'u rritur forcën dhe r...
më shumë...
i ri
DUROCRET-PLUS Ρητινούχο, ινοπλισμένο επισκευαστικό τσιμεντοκονίαμα
DUROCRET-PLUS

Llaç çimentoje për meremetime, i përforcuar me fibra, i modifikuar me polimerë

Llaç çimentoje i përforcuar me fibra, i modifikuar me polimerë. I përshtatshëm për meremetim dhe riparim betoni, murature dhe suvaje, harkim të buzëve të mprehta (krijim të kanaleve) ose trarësh kulmorë etj. Klasifikohet si PCC R2...
më shumë...
i ri
ISOFLEX-PU 600 Πολυουρεθανικό, επαλειφόμενο στεγανωτικό ταρατσών
ISOFLEX-PU 600

Membranë hidroizoluese lyerëse poliuretani, alifatike

Membranë lyerëse poliuretani alifatike, me një përbërës. Pas vendosjes formon një membranë tërësisht hidroizoluese, pa fuga, me elasticitet të lartë dhe rezistence të shkëlqyer ndaj rrezatimit UV.
më shumë...
i ri
AQUAMAT-SR
AQUAMAT-SR

Llaç çimentoje izolues lyerës, rezistent ndaj sulfateve

Llaç çimentoje, izolues, lyerës, për hidroizolimin e sipërfaqeve që bien në kontakt me kanalizimet dhe ujërat nëntokësore që përmbajnë sulfate. I përshtatshëm për hidroizolimin e mureve dhe të dyshemeve në gropa septike, kanale të...
më shumë...
i ri
BLOCK PRIMER

Astar me bazë uji, akrilik-Nënlyerje për izolim kundër njollave

Astar me bazë uji, akrilik. Ofron ngjitje të shkëlqyeshme dhe mbulim të lartë. Izolon njollat në sipërfaqe, që të mos shfaqen në lyerjen përfundimtare. I përshtatshëm për përdorim në sipërfaqe që do të vishen me bojë plastike, të ...
më shumë...
i ri
DUROPRIMER-PRO Εποξειδικό αστάρι 2 συστατικών
DUROPRIMER-PRO

Astar epoksid pa tretës, me dy përbërës

Astar epoksid pa tretës, me dy përbërës. Përdoret si astar për sipërfaqet e çimentos që do të vishen me shtresa epokside të sistemit DUROFLOOR. Me shtimin e rërës së kuarcit, mund të përdoret për të prodhuar llaç rrëshinor ose mat...
më shumë...
i ri
isomat classic eco
ISOMAT-CLASSIC ECO

Bojë plastike ekologjike, me cilësi të lartë, për përdorim të brendshëm

Bojë plastike ekologjike, me cilësi të lartë, për përdorim të brendshëm. Karakterizohet nga punueshmëri e shkëlqyeshme dhe mbulim i sipërfaqes, si dhe rezistencë të lartë ndaj vjetrimit dhe larjeve të shpeshta. Ofron ngjitje të fo...
më shumë...
i ri
ISOMAT AK-RAPID FLEX τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων και φυσικών λίθων
ISOMAT AK-RAPID FLEX

Kolë pllakash e modifikuar me polimerë, elastike, me mpiksje të shpejtë

Kolë pllakash e modifikuar me polimerë, elastike, me mpiksje të shpejtë, me performancë të lartë. Klasifikohet si pa rrëshqitje (zero rrëshqitje). E përshtatshme për vendosjen e pllakave thithëse ose jothithëse në mure ose dysheme...
më shumë...
i ri
ISOMAT PU FOAM PROFESSIONAL

Shkumë poliuretani me zgjerim të ulët, me një përbërës

Shkumë poliuretani me zgjerim të ulët, me një përbërës, e cila polimerizohet duke vepruar me lagështinë e ajrit. Ofron ngjitje të shkëlqyer ndaj shumicës së materialeve të zakonshme (dru, suva, beton, gur, metal etj.), termoizolim...
më shumë...
i ri
TOPCOAT-PU 720 βαφή προστασίας
TOPCOAT-PU 720

Veshje mbuluese elastike poliuretani, alifatike

Veshje mbuluese lyerëse, poliuretani, alifatike, me një përbërës. Përdoret për mbrojtjen e ISOFLEX-PU 500 kundër rrezatimit UV, sidomos nëse dëshirohet ngjyrë përfundimtare e errët. E përshtatshme gjithashtu në raste kur veshjet h...
më shumë...
i ri
VARNISH-PU 2K πολυουρεθανικό βερνίκι
VARNISH-PU 2K

Llak trasparent poliuretani, me bazë uji dhe dy përbërës

Llak poliuretani trasparent, me bazë uji me dy përbërës. Karakterizohet nga rezistencë ndaj rrezatimit UV dhe ka rezistencë shumë të mirë mekanike dhe kimike. Përdoret si llak mbrojtës i llaçit dekorativ të çimentos. I përshtatshë...
më shumë...
i ri
ISOFLEX-PU 550 Πολυουρεθανικό, επαλειφόμενο στεγανωτικό
ISOFLEX-PU 550

Membranë hidroizoluese lyerëse poliuretani, me dy përbërës

Membranë lyerëse poliuretani me dy përbërës, pa tretës. E përshtatshme për hidroizolimin e tarracave dhe të ballkoneve, ose si shtresë e ekspozuar, ose nën pllaka, pllaka termoizoluese etj. Ideale dhe për përdorim të brendshëm, pa...
më shumë...
i ri
PRIMER-PU 100 Πολυουρεθανικό αστάρι
PRIMER-PU 100

Prajmer (astar) i ISOFLEX-PU 500

Prajmer (astar) i ISOFLEX-PU 500.
më shumë...
i ri