Aditivët e llaçit

grid
list
DOMOLIT

Zëvendëson gëlqeren

Plastifikator dhe ngadalësues i mpiksjes së llaçeve. Zëvendëson gëlqeren. Certifikuar me shenjën CE si përzierje ajërmbajtëse/plastifikuese për llaç murature, sipas standardit EN 934-3:T2.
më shumë...
i ri
DOMOLIT-TR

Zëvendëson gëlqeren

Plastifikator dhe ngadalësues transparent i mpiksjes së llaçeve. Zëvendëson gëlqeren. Certifikuar me shenjën CE si përzierje ajërmbajtëse/plastifikuese për llaç murature, sipas standardit EN 934-3:T2.
më shumë...
i ri
ADINOL-DM
ADINOL-DM

Aditiv hidroizolues për llaç dhe beton

ADINOL-DM është një aditiv i lëngshëm hidroizolues i formuluar specifikisht për të prodhuar llaç çimentoje dhe beton hidroizolues. I përshtatshëm për reduktimin e përshkueshmërisë së ujit në llaç çimentoje dhe beton hidroizolues d...
më shumë...
i ri
ADIFLEX-B

Elastifikator llaçesh

Elastifikator llaçesh. Zëvendëson ujin e përzierjes ose pjesë të të tij tek ngjitëset hidraulike për pllaka (ISOMAT AK 9, ISOMAT AK 10 etj.), tek llaçi hidroizolues AQUAMAT, në llaçet e çimentos etj. Ndihmës i domosdoshëm atje ku ...
më shumë...
i ri
ADIPLAST
ADIPLAST

Rrëshirë ndërtimi për përmirësime të shumëfishta të llaçeve

Rrëshirë ndërtimi (aditiv) për përmirësime të shumëfishta të llaçeve, si përmirësimi i aftësisë ngjitëse dhe elasticitetit, zvogëlimi i tkurrjes nga mpiksja, rritje të madhe të rezistencës ndaj fërkimeve dhe veprimeve kimike, rrit...
më shumë...
i ri
LATEX Βελτιωτική ρητίνη - Ενισχυτικό πρόσφυσης
LATEX

Rrëshirë përmirësuese – Përforcues për ngjitje

Rrëshirë përmirësuese e cila duke u shtuar në llaçet e ndërtimit dhe në suvatime rrit ngjitshmërinë, i bën ato të papërshkueshme nga uji, u jep aftësi elastike dhe në përgjithësi përmirëson cilësinë e tyre.
më shumë...
i ri
DS-99

Rrëshirë përmirësuese për ngjitëse dhe stuko për fuga

Rrëshirë përmirësuese për ngjitëse për pllaka dhe stuko për fuga. Rrit ngjitshmërinë me nënshtresën dhe rezistencën në shtypje, përkulje, ndaj fërkimit dhe ngricës. Rrit papërshkueshmërinë nga uji.
më shumë...
i ri