Stukot

grid
list
STUCCOCRET στόκος σπατουλαρίσματος
STUCCOCRET

Stuko per patinim

Stuko patinimi për rrafshimin dhe përgatitjen e sipërfaqeve të murit të cilat do të lyhen me bojë. E përshtatshme për sipërfaqe suvaje ose betoni. Zëvendëson stukot vajore dhe materiale të tjera të ngjashme. Klasifikohet si GP CS ...
më shumë...
i ri
STUCCOCRET-PLUS

Stuko me bazë çimentoje e modifikuar me polimerë

Stuko me bazë çimentoje, e modifikuar me polimerë. Është me kokrrizë tepër të imët, e përshtatshme për lëmim dhe përgatitje të sipërfaqeve të mureve të brendshme që do të lyhen me bojë ose veshje të tjera. E përshtatshme për sipër...
më shumë...
i ri
PLANFIX

Stuko çimentoje me përmbajtje rrëshire

Stuko çimentoje me përmbajtje rrëshire për patinim dhe stukim sipërfaqesh betoni të pasuvatuara (për qëllime dekorative), mbushje poresh ose vrimash (zgavrash). Klasifikohet si PCC R2 sipas EN 1504-3.
më shumë...
i ri
PLANFIX-FINE ρητινούχος τσιμεντόστοκος
PLANFIX-FINE

Stuko çimentoje me përmbajtje rrëshire, veçanërisht kokërrimët

Stuko çimentoje me përmbajtje rrëshire, veçanërisht kokërrimët, për patinim dhe stukim sipërfaqesh betoni të pasuvatuara (për qëllime dekorative). Zbatohet edhe me pompë. Klasifikohet si PCC R2 sipas EN 1504-3.
më shumë...
i ri
FLEX-COVER

Stuko elastike 2 komponentesh për vulosje fugash & plasaritjesh

Stuko elastike 2 komponentesh, e cila përbëhet nga pluhuri me bazë çimento (komponenti A) dhe emulsioni me përmbajtje rrëshire (komponenti B). Eshtë e përshtatshme për vulosjen (mbushjen) dhe hidroizolimin e fugave dhe plasaritjev...
më shumë...
i ri
ISOMAT ACRYL-STUCCO

Stuko akrilike në trajtë brumi

Stuko e gatshme akrilike. E përshtatshme për përdorim në mjedise të brendshme dhe të jashtme. Është shumë e thjeshtë në përdorim (vendosje dhe smerilim). Ofron sipërfaqe përfundimtare të lëmuar, të rrafshët, gati për lyerje me ast...
më shumë...
i ri
FAST-COVER

Stuko akrilike për mbushje të shpejta, e gatshme për përdorim

Stuko akrilike e lehtë, e gatshme për përdorim, për mbushje vrimash dhe plasaritjesh, me një kalim të vetëm. Zbatohet në sipërfaqe suvaje, me pllaka gipsi, druri etj., në trashësi deri 5cm. Nuk plasaritet dhe nuk ka nevojë për fër...
më shumë...
i ri
GB-COVER

Stuko akrilike në trajtë paste për pllaka gipsi

Stuko akrilike për patinim, e gatshme për përdorim. E përshtatshme për patinim dhe stukim muri me pllaka gipsi. Jep sipërfaqe përfundimtare të rrafshët dhe të lëmuar, të gatshme për astarosje dhe lyerje.
më shumë...
i ri