Materiale dhe llak mbrojtës

grid
list
PS-20

Solucion me përmbajtje silikoni për hidroizolimin e sipërfaqeve

Solucion i gatshëm me përmbajtje silikoni, transparent, me tretës, për hidroizolim. Ofron papërshkueshmëri të lartë nga uji dhe mbrojtje për një kohë të gjatë. Mund të aplikohet në sipërfaqe të ndryshme (gurë natyrorë ose artifici...
më shumë...
i ri
PS-21

Solucion me përmbajtje silikoni për hidroizolimin e sipërfaqeve, pa tretës

Solucion i gatshëm me përmbajtje silikoni, pa tretës, për hidroizolim. Ofron papërshkueshmëri të lartë nga uji dhe mbrojtje për një kohë të gjatë. Eshtë i përshtatshëm për hidroizolimin e fugave të pllakave dhe mbrojtjen nga shiu ...
më shumë...
i ri
NANOPRO-C Νανοεμποτισμός
NANOPRO-C

Nano-ngopje për mbrojtjen e sipërfaqeve poroze

Emulsion me bazë uji me aftësi të larta depërtuese, i mbështetur në strukturën nano-molekulare. Mbron sipërfaqet poroze nga lagështira dhe njollat e kripërave. I përshtatshëm për beton, muraturë, suva, stuko pllakash, pllaka gipsi...
më shumë...
i ri
NANOPRO-M για προστασία μαρμάρων
NANOPRO-M

Nano-ngopje për mbrojtjen e mermerëve

Emulsion me bazë uji me aftësi shumë të larta depërtuese, i mbështetur në strukturën nano-molekulare. Mbron sipërfaqet joporoze nga lagështira dhe njollat e kripërave. I përshtatshëm për mermerë të lustruar, granite, pllaka, porce...
më shumë...
i ri
NANOPRO-Lγια προστασία μη απορροφητικών και απορροφητικών επιφανειών από λάδια
NANOPRO-L

Nanongopje për mbrojtjen e sipërfaqeve nga vajrat

Veshje plastike, me bazë uji, me aftësi të larta depërtuese, për shkak të strukturës nanomolekulare. Mbron sipërfaqet poroze dhe disi poroze (mermerë, granite etj.) nga njollat e vajit, lagështia, njollat e kripës dhe zhvillimi i ...
më shumë...
i ri
VS-W προστατευτικό βερνίκι νερού με νανομοριακή δομή
VS-W

Vernik me bazë uji, akrilik

VS-W është vernik me bazë uji, akrilik, transparent, i gatshëm, me strukturë nanomolekulare. Përdoret në sipërfaqe me bazë çimentoje, gurë natyrorë, sipërfaqe të drunjta etj. Nxjerr në pah ngjyrën natyrore të materialit mbi të cil...
më shumë...
i ri
VS-1

Vernik akrilik për gurë

Vernik akrilik transparent për mbrojtjen dhe demonstrimin e gurëve natyrorë (rrasa, gurë porozë etj.) dhe materialesh ndërtimi artificiale (tulla dekorative, tjegulla etj.). Thekson ngjyrën natyrore të materialit mbi të cilin zbat...
më shumë...
i ri
VARNISH-PU 2K πολυουρεθανικό βερνίκι
VARNISH-PU 2K

Llak poliuretani, me dy përbërës, transparent

Llak poliuretani, me dy përbërës, me tretës. Karakterizohet nga forcë e lartë abrazive dhe rezistencë ndaj rrezatimit UV. Përdoret si llak mbrojtës i llaçit dekorativ të çimentos. I përshtatshëm gjithashtu për sipërfaqe guri, drur...
më shumë...
i ri
ISOMAT AG 77

Emulsion për mbrojtjen e sipërfaqeve prej graffiti

Emulsion lyerës me bazë parafine, për mbrojtjen e sipërfaqeve nga graffiti, ndotjet e mjedisit etj. Nuk ndryshon sipërfaqet nga ana estetike dhe lejon pastrimin e tyre me lehtësi. Paraqet rezistencë të madhe me kalimin e kohës dhe...
më shumë...
i ri