Izolues elastikë fugash

grid
list
ISOMASTIC-A

Mastikë akrilike elastoplastike

Mastikë akrilike elastoplastike e cilësisë së lartë. Është ideale për plasaritje suvatimesh, për fuga bashkimi (ndërmjet materialesh të ndryshme), fuga bymimi me gjerësi të vogël. E përshtatshme edhe për nënshtresë me pak lagështi...
më shumë...
i ri
DOMOSIL

Silikon për përdorim të përgjithshëm

Silikon për përdorim të përgjithshëm për vulosje fugash me gjerësi 3-40 mm, në sipërfaqe materialesh jo poroze, si qelq, alumin, porcelan (pllaka etj.), materiale qeramike etj.
më shumë...
i ri
DOMOSIL-S

Silikon kundër kërpudhave

Silikon kundër kërpudhave për vulosje fugash me gjerësi 3-40 mm, në sipërfaqe materialesh jo poroze, si qelq, alumin, porcelan (pllaka etj.), materiale qeramike etj. Është i përshtatshëm për zbatime në mjedise me lagështi të madhe...
më shumë...
i ri
DOMOSIL-MICRO

Silikon kundër mykut me performancë të lartë

Silikon me performancë të lartë kundër mykut, me teknologjinë të integruar për mbrojtje kundër baktereve. Ruan ngjyrën e qëndrueshme edhe pas 10 vjetësh. I përshtatshëm për izolimin e fugave me gjerësi 3-40 mm në materiale joporoz...
më shumë...
i ri
DOMOSIL-POOL Σιλικόνη για μόνιμη εμβάπτιση σε νερό
DOMOSIL-POOL

Izolues silikoni për qëndrim të përhershëm nën ujë

Izolues silikoni për qëndrim të përhershëm nën ujë, si p.sh. në pishina, akuariume etj. I përshtatshëm për izolimin e fugave vertikale dhe horizontale me gjerësi 3-40 mm, për përdorim në ambiente të jashtme dhe të brendshme. Ka ng...
më shumë...
i ri
FLEX PU-40

Mastikë poliuretani për ngjitje dhe vulosje

Mastikë poliuretani për ngjitje dhe vulosje, një komponenti, pa tretës. Ka aftësi ngjitëse të jashtëzakonshme në të gjitha materialet e ndërtimit, si beton, muraturë, gurë natyrorë dhe artificialë (sintetikë), metal, alumin, dru, ...
më shumë...
i ri
FLEX PU-30 S

Izolues poliuretani

Mastikë izoluese poliuretani, me një përbërës, me tretës. Ideale për fuga izoluese ku kërkohet elasticitet i lartë. I përshtatshëm për fuga (5-50 mm gjerësi) në beton, muraturë, gurë natyrorë dhe sintetikë, çelik, alumin, dru, pll...
më shumë...
i ri
FLEX PU-50 S

Kolë dhe izolues poliuretani

Mastikë, kolë, izoluese, poliuretani, me një përbërës, me tretës. Ngjitje e shkëlqyer mbi të gjitha materialet ndërtimore (beton, muraturë, gurë natyrorë dhe sintetikë, çelik, alumin, dru, pllaka qeramike etj.). I përshtatshëm për...
më shumë...
i ri
FLEX PU-2K

Izolues fugash, poliuretani, me dy përbërës

Izolues fugash, me dy përbërës, me bazë rrëshirash poliuretani. Ideal për izolimin e fugave vertikale dhe horizontale në dysheme dhe struktura, si rezervuarët, kanalet etj. Ofrohet në dy lloje: FLEX PU-2KV: Për sipërfaqe verti...
më shumë...
i ri
FLEX MS-45

Mastikë ngjitëse elastomerike

Mastikë ngjitëse elastomerike me aftësi ngjitëse të jashtëzakonshme në të gjitha materialet e ndërtimit si xham, alumin, dru, PVC etj. Ka veti mekanike të larta dhe rezistencë të madhe ndaj vjetrimit. Ka aftësi ngjitëse akoma edhe...
më shumë...
i ri
ISOMAT PU-FOAM

Shkumë poliuretani me një përbërës me ngurtësim nga lagështira

Shkumë poliuretani me vetëzgjerim dhe me një përbërës. Ka një ngjitje të shkëlqyer mbi dru, çimento, gur, metal etj. Përdoret për fiksimin e kasave të dyerve dhe të dritareve, mbushjen e vrimave, izolimin e boshllëqeve dhe për mat...
më shumë...
i ri
ISOMAT PU-FOAM PROFESSIONAL

Shkumë poliuretani me zgjerim të ulët, me një përbërës

Shkumë poliuretani me zgjerim të ulët, me një përbërës, e cila polimerizohet duke vepruar me lagështinë e ajrit. Ofron ngjitje të shkëlqyer ndaj shumicës së materialeve të zakonshme (dru, suva, beton, gur, metal etj.), termoizolim...
më shumë...
i ri
ISOMAT PU-FOAM CLEANER

Agjent pastrues i shkumave të poliuretanit

Agjent special pastrimi me tretës, për pastrimin e pistoletës për vendosjen e shkumës. Është efikas për sa kohë shkuma është ende e freskët dhe e patharë.
më shumë...
i ri