Agjentë pastrues

grid
list
CL-CLEAN
CL-CLEAN

Lëng për pastrimin e pllakave dhe gurëve natyrorë

Lëng për pastrimin e pllakave dhe gurëve natyrorë. Pastron mbeturinat prej gëlqereje, suvaje, çimentoje etj.
më shumë...
i ri
SM-12

Tretës (solvent) special për sisteme epokside

Tretës (solvent) special për sisteme epokside, si edhe për pastrimin e veglave në punimet me materiale epokside. Përdoret gjithashtu, në kombinim me ISOMAT AG 77, për pastrimin e sipërfaqeve nga graffiti.
më shumë...
i ri
SM-16

Tretës i posaçëm për shtresat me poliuretan

Tretës i përdorur për shpërbërjen e shtresave me poliuretan. Veçanërisht i përshtatshëm për hollimin e poliuretanit në përdorime me furçë dhe të membranës hidroizoluese ISOFLEX-PU 500 në përdorime me spërkatje. Përdoret gjithashtu...
më shumë...
i ri
FD-CLEAN Υγρό καθαρισμού για λίπη και λάδια
FD-CLEAN

Lëng për pastrimin e lëndëve yndyrore në dysheme prej betoni

Lëng për pastrimin e lëndëve yndyrore në dysheme prej betoni. Emulsionon vajrat e penetruara (depërtuara).
më shumë...
i ri
CL-MOLD
CL-MOLD

Lëng pastrimi kundër mykut

Lëng i posaçëm pastrimi me veprim kundër mykut. Pastron dhe dezinfekton sipërfaqet nga myku, bakteret dhe algat. Por, mund të vendoset dhe për të parandaluar shfaqjen e mikroorganizmave në kushte lagështie të lartë. Është tepër ef...
më shumë...
i ri
CL-UNIVERSAL

Pastrues për përdorim të përgjithshëm

Pastrues i lëngshëm për përdorim të përgjithshëm. Përdoret për heqjen e njollave të kafesë, verës, vajit, grasos dhe të njollave të tjera të ngjashme nga pllakat, mermerët, granitet, formikat etj.
më shumë...
i ri
CL-GROUT
CL-GROUT

Pastrues special për stukot e pllakave

Pastrues i lëngshëm për stukot e pllakave. Përdoret për pastrimin e stukos së pllakave nga kripërat, myku, njollat e kafes, verës etj.
më shumë...
i ri
CL-MARBLE

Pastrues special për mermerë dhe granite

Pastrues i lëngshëm për mermerë dhe granite. Përdoret për pastrimin e njollave të kafesë, verës, vajit, nikotinës dhe të njollave të tjera nga mermerët dhe granitet. Nuk përmban asnjë acid dhe nuk ndikon mbi sipërfaqet delikate. A...
më shumë...
i ri
CL-INDUSTRY

Pastrues special për dyshemetë industriale

Pastrues i lëngshëm për zona industriale. Përdoret për pastrimin e njollave të vajit, grasos dhe të njollave të tjera të forta nga pllakat, betoni, muret, dyshemetë epokside, sipërfaqet metalike etj. Falë formulës efikase është id...
më shumë...
i ri
CL-EPOXY FLOOR

Pastrues special për dyshemetë epokside

Pastrues i lëngshëm për dyshemetë epokside. Përdoret për pastrimin e njollave të vajit, grasos dhe njollave të tjera të forta nga dyshemetë epokside.
më shumë...
i ri