Materiale hidroizolimi për fuga

grid
list
ISOMAC

Mastikë bituminoze

I përshtatshëm për mbylljen e fugave horizontale, për mbylljen e fugave në zona komplekse të detaleve ku është e vështirë të përdoren membranat e fletëve bituminoze (si p.sh. ulluqe, qoshe metalike, parapete, vrima ajrosjeje, etj....
më shumë...
i ri
DOMOSIL

Silikon për përdorim të përgjithshëm

Silikon për përdorim të përgjithshëm për vulosje fugash me gjerësi 3-40 mm, në sipërfaqe materialesh jo poroze, si qelq, alumin, porcelan (pllaka etj.), materiale qeramike etj.
më shumë...
i ri
DOMOSIL-S

Silikon kundër kërpudhave

Silikon kundër kërpudhave për vulosje fugash me gjerësi 3-40 mm, në sipërfaqe materialesh jo poroze, si qelq, alumin, porcelan (pllaka etj.), materiale qeramike etj. Është i përshtatshëm për zbatime në mjedise me lagështi të madhe...
më shumë...
i ri
DOMOSIL-MICRO

Silikon kundër mykut me performancë të lartë

Silikon me performancë të lartë kundër mykut, me teknologjinë të integruar për mbrojtje kundër baktereve. Ruan ngjyrën e qëndrueshme edhe pas 10 vjetësh. I përshtatshëm për izolimin e fugave me gjerësi 3-40 mm në materiale joporoz...
më shumë...
i ri
DOMOSIL-POOL Σιλικόνη για μόνιμη εμβάπτιση σε νερό
DOMOSIL-POOL

Izolues silikoni për qëndrim të përhershëm nën ujë

Izolues silikoni për qëndrim të përhershëm nën ujë, si p.sh. në pishina, akuariume etj. I përshtatshëm për izolimin e fugave vertikale dhe horizontale me gjerësi 3-40 mm, për përdorim në ambiente të jashtme dhe të brendshme. Ka ng...
më shumë...
i ri
FLEX PU-40

Mastikë poliuretani për ngjitje dhe vulosje

Mastikë poliuretani për ngjitje dhe vulosje, një komponenti, pa tretës. Ka aftësi ngjitëse të jashtëzakonshme në të gjitha materialet e ndërtimit, si beton, muraturë, gurë natyrorë dhe artificialë (sintetikë), metal, alumin, dru, ...
më shumë...
i ri
FLEX PU-30 S

Izolues poliuretani

Mastikë izoluese poliuretani, me një përbërës, me tretës. Ideale për fuga izoluese ku kërkohet elasticitet i lartë. I përshtatshëm për fuga (5-50 mm gjerësi) në beton, muraturë, gurë natyrorë dhe sintetikë, çelik, alumin, dru, pll...
më shumë...
i ri
FLEX PU-50 S

Kolë dhe izolues poliuretani

Mastikë, kolë, izoluese, poliuretani, me një përbërës, me tretës. Ngjitje e shkëlqyer mbi të gjitha materialet ndërtimore (beton, muraturë, gurë natyrorë dhe sintetikë, çelik, alumin, dru, pllaka qeramike etj.). I përshtatshëm për...
më shumë...
i ri
FLEX PU-2K

Izolues fugash, poliuretani, me dy përbërës

Izolues fugash, me dy përbërës, me bazë rrëshirash poliuretani. Ideal për izolimin e fugave vertikale dhe horizontale në dysheme dhe struktura, si rezervuarët, kanalet etj. Ofrohet në dy lloje: FLEX PU-2KV: Për sipërfaqe verti...
më shumë...
i ri
FLEX MS-45

Mastikë ngjitëse elastomerike

Mastikë ngjitëse elastomerike me aftësi ngjitëse të jashtëzakonshme në të gjitha materialet e ndërtimit si xham, alumin, dru, PVC etj. Ka veti mekanike të larta dhe rezistencë të madhe ndaj vjetrimit. Ka aftësi ngjitëse akoma edhe...
më shumë...
i ri
WATERSTOP 1520

Kordon i bymyer prej bentoniti

Kordon i krijuar nga një përpunim special i bentonitit dhe kauçukut. Eshtë i përshtatshëm për vulosjen dhe hidroizolimin e fugave (bashkimeve që krijohen gjatë betonimit të veçantë të pjesëve të ndryshme konstruktive) në elemente ...
më shumë...
i ri