Hidroizolimi i mureve

grid
list
isomat flexcoat
FLEXCOAT

Bojë hidroizoluese elastike me cilësi të lartë

Bojë elastike hidroizoluese. Ofron papërshkueshmëri totale nga uji, për mbrojtje të mureve nga shiu. Ka elasticitet të lartë dhe aftësi të ngjitë plasaritjet në sipërfaqe me plasaritje në formë fijesh. E përshtatshme për lyerje dh...
më shumë...
i ri
FLEX-PRIMER Υψηλής διεισδυτικότητας, ακρυλικό αστάρι νερού
FLEX-PRIMER

Prajmer (astar) akrilik i tretshëm në ujë, i një cilësie të lartë

Prajmer (astar) akrilik i tretshëm në ujë me aftësi të lartë penetruese (depërtuese). Në kombinim me bojën elastike të papërshkueshme nga uji FLEXCOAT, krijon një sistem të shkëlqyer për hidroizolimin dhe zbukurimin e mureve. Gjit...
më shumë...
i ri
NANO-SEAL

Material për mbrojtjen dhe stabilizimin e nënshtresave inorganike

Dispersion ujor (emulsion) me përmbajtje rrëshire me aftësi të lartë penetruese (depërtuese). Aplikohet në sipërfaqe poroze për stabilizimin e tyre dhe për mbrojtjen nga lagështia dhe krijimi i kripërave. Njëkohësisht eviton shfaq...
më shumë...
i ri
PS-20

Solucion me përmbajtje silikoni për hidroizolimin e sipërfaqeve

Solucion i gatshëm me përmbajtje silikoni, transparent, me tretës, për hidroizolim. Ofron papërshkueshmëri të lartë nga uji dhe mbrojtje për një kohë të gjatë. Mund të aplikohet në sipërfaqe të ndryshme (gurë natyrorë ose artifici...
më shumë...
i ri
PS-21

Solucion me përmbajtje silikoni për hidroizolimin e sipërfaqeve, pa tretës

Solucion i gatshëm me përmbajtje silikoni, pa tretës, për hidroizolim. Ofron papërshkueshmëri të lartë nga uji dhe mbrojtje për një kohë të gjatë. Eshtë i përshtatshëm për hidroizolimin e fugave të pllakave dhe mbrojtjen nga shiu ...
më shumë...
i ri
NANOPRO-C Νανοεμποτισμός
NANOPRO-C

Nano-ngopje për mbrojtjen e sipërfaqeve poroze

Emulsion me bazë uji me aftësi të larta depërtuese, i mbështetur në strukturën nano-molekulare. Mbron sipërfaqet poroze nga lagështira dhe njollat e kripërave. I përshtatshëm për beton, muraturë, suva, stuko pllakash, pllaka gipsi...
më shumë...
i ri
NANOPRO-M για προστασία μαρμάρων
NANOPRO-M

Nano-ngopje për mbrojtjen e mermerëve

Emulsion me bazë uji me aftësi shumë të larta depërtuese, i mbështetur në strukturën nano-molekulare. Mbron sipërfaqet joporoze nga lagështira dhe njollat e kripërave. I përshtatshëm për mermerë të lustruar, granite, pllaka, porce...
më shumë...
i ri
NANOPRO-Lγια προστασία μη απορροφητικών και απορροφητικών επιφανειών από λάδια
NANOPRO-L

Nanongopje për mbrojtjen e sipërfaqeve nga vajrat

Veshje plastike, me bazë uji, me aftësi të larta depërtuese, për shkak të strukturës nanomolekulare. Mbron sipërfaqet poroze dhe disi poroze (mermerë, granite etj.) nga njollat e vajit, lagështia, njollat e kripës dhe zhvillimi i ...
më shumë...
i ri
ISOMAT SL 17

Material elastomerik për hidroizolim nën pllaka

Hidroizolues elastomerik pa tretës. Zbatohet me rul (cilindër) ose spatullë. Përdoret për hidroizolim pa fuga dhe bashkime të sipërfaqeve, të cilat do të shtrohen me pllaka qeramike, në mjedise me lagështi, si banja, dushiera etj....
më shumë...
i ri
AQUAMAT-F
AQUAMAT-F

Solucion silikat hidroizolues

Solucion silikat hidroizolues transparent për mbrojtjen nga lagështia e ardhur (nga toka) nëpërmjet metodës së prerjeve tërthore ose të imprenjimit në murre prej betoni ose tullash.
më shumë...
i ri