Hidroizolimi i bodrumeve dhe depozitave

grid
list
ISOMAT INJECT-PU 820

Rrëshirë e ngurtë injektuese prej poliuretani, izoluese ndaj ujit.

Rrëshirë prej poliuretani për injektim, me bazë MDI, reaktive ndaj ujit, me viskozitet të ulët. Hyn në reaksion me ujin, duke formuar një shkumë izoluese të ngurtë, hidrofobike. Përdoret si bllokues uji për mbylljen e rrjedhjeve o...
më shumë...
i ri
AQUAMAT

Llaç hidroizolues lyerës

Llaç hidroizolues lyerës, me bazë çimento. Ofron papërshkueshmëri të plotë ndaj presionit hidrostatik 7 atm sipas DIN 1048. Eshtë i përshtatshëm për hidroizolimin e bodrumeve dhe rezervuarëve. Eshtë ideal për rezervuarët e ujit të...
më shumë...
i ri
AQUAMAT-FLEX

Llaç hidroizolues lyerës fleksibël, 2 komponentesh

Llaç hidroizolues lyerës, fleksibël, 2 komponentesh. Si AQUAMAT-i, me avantazhin se është më i përshtatshëm për sipërfaqe që paraqesin ose mund të paraqesin plasaritje të imëta, për arsye të tkurrje-bymimeve ose tronditjeve. Eshtë...
më shumë...
i ri
AQUAMAT-MONOELASTIC

Llaç izolues lyerës, elastik, i përforcuar me fibra, njëelementësh

Llaç izolues lyerës, i modifikuar me polimerë, elastik, i përforcuar me fibra, njëelementësh. Përdoret për hidroizolimin e sipërfaqeve të betonit, suvasë, tullave, blloqeve të çimentos, mozaikëve, kartonxhesit, drurit, metalit etj...
më shumë...
i ri
AQUAMAT-ELASTIC

Llaç hidroizolues lyerës elastik, 2 komponentesh

Llaç hidroizolues lyerës elastik, 2 kompnentesh. Ashtu si AQUAMAT, për më tepër është i përshtatshëm për sipërfaqe që kanë ose mund të kenë plasaritje të imëta, për shkak të tkurrjebymimeve ose tronditjeve. Eshtë ideal për tarraca...
më shumë...
i ri
AQUAMAT-SR

Llaç çimentoje izolues lyerës, rezistent ndaj sulfateve

Llaç çimentoje, izolues, lyerës, për hidroizolimin e sipërfaqeve që bien në kontakt me kanalizimet dhe ujërat nëntokësore që përmbajnë sulfate. I përshtatshëm për hidroizolimin e mureve dhe të dyshemeve në gropa septike, kanale të...
më shumë...
i ri
AQUAMAT-PENETRATE

Llaç hidroizolues lyerës me veprim kristalizues

Llaç hidroizolues lyerës, me bazë çimento. Penetron (depërton) në strukturën e betonit dhe e bën atë të papërshkueshëm nga uji. Mbetet aktiv në mënyrë të përhershme, duke mbrojtur vazhdimisht konstruksionin nga prezenca e ujit. Ka...
më shumë...
i ri
AQUAFIX
AQUAFIX

Çimento me mpiksje të shpejtë për vulosje

Çimento me mpiksje të shpejtë për vulosje. Ndalon në çast rrjedhjet e ujit.
më shumë...
i ri
FIX-RAPID

Çimento me mpiksje të shpejtë, për ankorime

Çimento me mpiksje të shpejtë, përdoret për meremetime të shpejta, vendosje, ankorime, mbyllje të zgavrave apo të vrimave etj. dhe në përgjithësi aty ku nevojitet forcë e lartë dhe veprim i shpejtë.
më shumë...
i ri
AQUAMAT-ADMIX

Përzjerje hidroizolimi e kristaltë për beton

Aditiv hidroizolues betoni, në formë pluhuri, që shtohet gjatë përgatitjes së betonit, duke krijuar përbërje të patretshme, kristalore. Përmirëson papërshkueshmërinë nga uji, pa ndikuar përshkueshmërinë e avujve të betonit. Mbetet...
më shumë...
i ri
PLASTIPROOF

Aditiv lëngëzues për beton i tipit A – Hidroizolues mase

Aditiv lëngëzues për beton hidroizolues mase (ASTM C-494 i tipit A, ELOT EN 934-2:T2 & T9). I shtuar tek betoni i jep veti plastifikuse dhe përmirëson rezistencën ndaj përshkueshmërisë nga uji rrit papërshkueshmërinë nga uji)....
më shumë...
i ri