Kolat e pllakave

grid
list
SUPERGRUND

Stimulues i ngjitjes së kuarcit për nënshtresa të lëmuara, jo-përthithëse.

SUPERGRUND është një mbushës i gatshëm për përdorim, pa tretës, që stimulon ngjitjen, i përbërë nga rrëshira sintetike dhe rëra e kuarcit, dhe që përdoret për përgatitjen e nënshtresave të lëmuara ose ato jo-përthithëse, për të ga...
më shumë...
i ri
ISOMAT AK-9 Τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων
ISOMAT AK-9

Ngjitëse për pllaka C1

Ngjitëse për pllaka me bazë çimento. Fushat e zbatimit: Ngjiitje pllakash qeramike në mur ose në dysheme, në sipërfaqe prej betoni, mur tulle, suva etj. Për mjedise të brendshme dhe të jashtme. Klasifikohet si C1 sipas EN 12004....
më shumë...
i ri
ISOMAT AK-10 Τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων με μηδενική ολίσθηση
ISOMAT AK-10

Kolë për pllaka për dysheme dhe mure

Ngjitëse për pllaka, me bazë çimento, e një cilësie të lartë. Ka rrëshqitje të papërfillshme. Fushat e zbatimit: Ngjiitje pllakash qeramike në mur ose në dysheme, në sipërfaqe prej betoni, mur tulle, suva etj. Për mjedise të brend...
më shumë...
i ri
ISOMAT AK-20 Υψηλής ποιότητας, εύκαμπτη, ρητινούχα, τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων
ISOMAT AK-20

Kolë e cilësisë së lartë e modifikuar me polimerë dhe fleksibël për të gjitha llojet e pllakave dhe për vendosje me kërkesa të larta

Ngjitëse për pllaka, me përmbajtje rrëshire, me bazë çimento, e një cilësie të lartë. Ka rrëshqitje të papërfillshme dhe intervali i kohës gjatë të cilit realizohet njgitja është i madh. Fushat e zbatimit: Ngjiitje pllakash me dhe...
më shumë...
i ri
ISOMAT AK-22 Υψηλής ποιότητας, εύκαμπτη, ρητινούχα, τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων
ISOMAT AK-22

Kolë me performancë të lartë, e modifikuar me polimere dhe ekstra fleksibël për të gjitha llojet e pllakave, edhe në nënshtresa që u nënshtrohen dridhjeve

Ngjitëse për pllaka, me përmbajtje rrëshire, fleksible, me bazë çimento, e një cilësie të lartë. Ka rrëshqitje të papërfillshme dhe intervali i kohës gjatë të cilit realizohet njgitja është i madh. Fushat e zbatimit: Ngjiitje plla...
më shumë...
i ri
ISOMAT AK-25 Υψηλής ποιότητας, εξαιρετικά εύκαμπτη, τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων
ISOMAT AK-25

Kolë e cilësisë së lartë e modifikuar me polimerë dhe ultrafleksibël për të gjitha llojet e pllakave në nënshtresa të deformueshme dhe të paqëndrueshme

Kolë pllakash elastike me performancë të lartë dhe kohë të zgjatur të mbajtjes hapur. Fushat e përdorimit: E përshtatshme për ngjitjen e të gjitha llojeve të pllakave në mure dhe dysheme. Për përdorime ku kërkohet elasticitet, ngj...
më shumë...
i ri
ISOMAT AK-LIGHT

Ngjitëse e një cilësie të lartë, e lehtë me përmbajtje rrëshire, për pllaka C2 TE S1

Ngjitëse e lehtë me përmbajtje rrëshire, fleksible, me bazë çimento, për pllaka. Ka rrëshqitje të papërfillshme dhe intervali i kohës gjatë të cilit realizohet ngjitja është i madh. Fushat e zbatimit: Ngjitje pllakash me ose pa th...
më shumë...
i ri
ISOMAT AK-ELASTIC

Ngjitëse elastike, 2 komponentesh për aplikime me kërkesa të larta C2 E S2

Ngjitëse për pllaka, 2 komponentesh, me elasticitet të madh dhe një cilësi të lartë. Fushat e zbatimit: Ngjit çdo lloj pllake, në mure ose dysheme, në nënshtresa që u nënshtrohen tronditjeve ose tkurrje-bymimeve të theksuara, si p...
më shumë...
i ri
ISOMAT AK-RAPID

Ngjitëse për pllaka, me përmbajtje rrëshire, me mpiksje të shpejtë C2 FT

Ngjitëse për pllaka, me përmbajtje rrëshire, me mpiksje të shpejtë, me bazë çimento. Ka rrëshqitje të papërfillshme. Fushat e zbatimit: Ngjiitje pllakash me dhe pa thithshmëri, në mur ose në dysheme, në sipërfaqe prej betoni, mur ...
më shumë...
i ri
ISOMAT AK-MEGARAPID

Kolë pllakash elastike me mpiksje të shpejtë dhe me dy përbërës C2 FE S2

Kolë elastike pllakash, me mpiksje të shpejtë, me dy përbërës dhe kohë të zgjatur të mbajtjes hapur. Fushat e përdorimit: E përshtatshme për ngjitjen e të gjitha llojeve të pllakave, në mure dhe dysheme, në nënshtresa të ndryshme,...
më shumë...
i ri
ISOMAT AK-RAPID FLEX τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων και φυσικών λίθων
ISOMAT AK-RAPID FLEX

Kolë pllakash e modifikuar me polimerë, elastike, me mpiksje të shpejtë

Kolë pllakash e modifikuar me polimerë, elastike, me mpiksje të shpejtë, me performancë të lartë. Klasifikohet si pa rrëshqitje (zero rrëshqitje). E përshtatshme për vendosjen e pllakave thithëse ose jothithëse në mure ose dysheme...
më shumë...
i ri
ISOMAT AK-STONE

Ngjitëse kokërrtrashë për pllaka dhe gurë natyrorë C1 E

Ngjitëse për pllaka, me bazë çimento, për shtresa me trashësi të madhe (deri 15mm). Intervali i kohës gjatë të cilit realizohet njgitja është i madh. Fushat e zbatimit: Ngjiitje gurësh natyrorë dhe pllakash qeramike, në mur ose në...
më shumë...
i ri
ISOMAT AK-MARBLE

Ngjitëse me përmbajtje rrëshire për mermerë dhe granite C2 E S1

Ngjitëse me përmbajtje rrëshire, me mpiksje të shpejtë, me bazë çimento. Intervali i kohës gjatë të cilit realizohet njgitja është i madh. Fushat e zbatimit: Ngjiitje mermerësh dhe granitesh në mure ose dysheme, në sipërfaqe të nd...
më shumë...
i ri
ISOMAT AK-PRIMER Υψηλής ποιότητας αστάρι πρόσφυσης για κόλλες πλακιδίων
ISOMAT AK-PRIMER

Përforcues (për ngjitje) të ngjitëseve për pllaka

Dispersion ujor (emulsion) me përmbajtje rrëshire, i një cilësie të lartë. Përdoret si përforcues për ngjitje në nënshtresa me sipërfaqe të lëmuar, me ose pa thithshmëri, para se të aplikohen ngjitëset më bazë çimento për pllaka....
më shumë...
i ri
UNI-PRIMER

Prajmer (astar) akrilik për bojëra të tretshme në uje

Prajmer (astar) akrilik për bojëra të tretshme në uje, i gatshëm për përdorim. Stabilizon (rrit qëndrueshmërinë) pjesët e dëmtuara të suvatimeve.
më shumë...
i ri
MULTIFLEX

Kolë pllakash në trajtë brumi e gatshme për përdorim dhe me performancë të lartë

Kolë pllakash e gatshme për përdorim në trajtë brumi, me bazë rrëshirash akrilike. Ajo ofron një forcë ngjitëse fillestare dhe përfundimtare të lartë, elasticitet dhe rezistencë të lartë ndaj lagështirës. Ideale për riparime të vo...
më shumë...
i ri