Dysheme dekorative

grid
list
DUROCRET-DECO FLEX

Veshje mikroçimentoze elastike, e përforcuar me fibra, e modifikuar me polimer, për dysheme, mure dhe mobilje inkaso.

E projektuar për të ofruar sipërfaqe fleksibël me qëndrueshmëri të lartë dhe me estetikë unike nëpër dysheme, mure, shkallë, etj., në rezidenca, hotele, dyqane, mjedise argëtimi, restorante, etj. E përshtatshme edhe për struktura ...
më shumë...
i ri
DUROCRET-DECO

Llaç çimentoje për veshjen e sipërfaqeve të dyshemeve dhe të mureve

Llaç çimentoje i përforcuar me fibra, i modifikuar me polimerë. Ofron ngjitje të shkëlqyer në nënshtresë, papërshkueshmëri uji dhe rezistencë ndaj gërryerjes. Për përdorim në mjedise të brendshme dhe të jashtme në një sërë përdori...
më shumë...
i ri
DUROCRET-DECO FINISH Λεπτόκοκκη, ρητινούχα πατητή τσιμεντοκονία
DUROCRET-DECO FINISH

Shtresë dekorative mikroçimentoje me kokrriza ekstra të imta për dysheme, mure dhe mobilie inkaso

Shtresë dekorative mikroçimentoje me kokrriza ekstra të imta për dysheme, mure dhe mobilie inkaso. Ofron papërshkueshmëri nga uji dhe ngjitje të shkëlqyer në sipërfaqe. Pas forcimit, krijohet një sipërfaqe përfundimtare e lëmuar. ...
më shumë...
i ri
UNI-PRIMER

Prajmer (astar) akrilik për bojëra të tretshme në uje

Prajmer (astar) akrilik për bojëra të tretshme në uje, i gatshëm për përdorim. Stabilizon (rrit qëndrueshmërinë) pjesët e dëmtuara të suvatimeve.
më shumë...
i ri
VS-W

Vernik me bazë uji, akrilik

VS-W është vernik me bazë uji, akrilik, transparent, i gatshëm, me strukturë nanomolekulare. Përdoret në sipërfaqe me bazë çimentoje, gurë natyrorë, sipërfaqe të drunjta etj. Nxjerr në pah ngjyrën natyrore të materialit mbi të cil...
më shumë...
i ri