Mbrojtje e drurit

grid
list
ISOXYL διαφανές συντηρητικό και προστατευτικό βερνίκι εμποτισμού για ξύλινες επιφάνειες
ISOXYL

Mbrojtës druri

Vernik ngopës-mbrojtës, i cilësisë së lartë, për sipërfaqet e drurit. Depërton thellë në dru, duke e mbrojtur nga mola, kërpudhat dhe njollat blu, duke nxjerrë kështu në pah bukurinë natyrale të drurit. Mund të lyhet përsipër dhe ...
më shumë...
i ri
ISOXYL COLOR έγχρωμο συντηρητικό και προστατευτικό βερνίκι εμποτισμού για ξύλινες επιφάνειες
ISOXYL COLOR

Mbrojtës druri me ngjyrë

Vernik ngopës-mbrojtës, me ngjyrë, i cilësisë së lartë, për sipërfaqet e drurit. Depërton thellë në dru, duke e mbrojtur nga mola, kërpudhat dhe njollat blu, duke nxjerrë kështu në pah bukurinë natyrale të drurit. Shfaq rezistencë...
më shumë...
i ri
ISOLUX Εξαιρετικής ποιότητας, σατινέ βερνίκι για ξύλινες επιφάνειες
ISOLUX

Vernik druri me ngjyra të gatshme

Vernik i cilësisë së lartë me ngjyrë për sipërfaqe druri. Karakterizohet nga elasticiteti i lartë, vetitë ujëlarguese dhe përshkueshmëria nga ajri. Ka filtra ultravjollcë dhe shfaq rezistencë të shkëlqyer ndaj kushteve të motit dh...
më shumë...
i ri
ISOLUX BASE Διαφανής σατινέ βάση του ISOLUX
ISOLUX BASE

Vernik transparent druri, për ngjyrime

Vernik i cilësisë së lartë për sipërfaqe druri. Karakterizohet nga elasticiteti i lartë, vetitë ujëlarguese dhe përshkueshmëria nga ajri. Ka filtra ultravjollcë dhe shfaq rezistencë të shkëlqyer ndaj kushteve të motit dhe vjetrimi...
më shumë...
i ri
ISOLUX MARINE Εξαιρετικής ποιότητας, διάφανο βερνίκι θαλάσσης για ξύλινες επιφάνειες
ISOLUX MARINE

Vernik transparent për përdorim detar

Vernik i cilësisë së lartë për sipërfaqe druri. Ka filtra ultravjollcë dhe shfaq rezistencë të shkëlqyer ndaj kushteve të motit dhe vjetrimit. Shfaq ngjitje të lartë dhe papërshkueshmëri nga uji. Përdoret në ambiente të jashtme dh...
më shumë...
i ri
TEAK-OIL Λάδι με κερί
TEAK-OIL

Vaj parafine për mbrojtjen e drurit

Përzierje speciale vajrash dhe parafine për mbrojtjen dhe freskimin e drurit të fortë. Është ideal për drurin e moganit, irokos dhe tikut dhe të gjitha llojet e drurëve të zhveshur. Zëvendëson vajrat natyrale që humbasin me kalimi...
më shumë...
i ri