Bojëra dhe astarë të jashtëm

grid
list
ISOMAT-ACRYL

Bojë plastike, akrilike e cilësisë së lartë për përdorim të jashtëm

Bojë plastike akrilike e cilësisë së lartë për përdorim të jashtëm. Karakterizohet nga aftësi e lartë ujëlarguese, mbulim i shkëlqyer i sipërfaqes dhe rezistencë në kushte të vështira mjedisi, si dhe ndaj vjetrimit. Gjithashtu ësh...
më shumë...
i ri
isomat professional acryl
ISOMAT PROFESSIONAL ACRYL

Bojë plastike akrilike për përdorim të jashtëm

Bojë plastike akrilike për përdorim të jashtëm. Rekomandohet për sipërfaqe të reja ose të vjetra që kërkojnë lyerje të shpeshtë, si p.sh. ndërtesa publike, hotele, spitale, shkolla, si dhe sipërfaqe që janë zënë me grafiti. Karakt...
më shumë...
i ri
isomat color acryl
ISOMAT COLOR ACRYL

Bojë plastike akrilike për përdorim të jashtëm

Bojë plastike akrilike për përdorim të jashtëm. E përshtatshme për lyerjen e sipërfaqeve të reja ose të vjetra që kërkojnë lyerje të shpeshtë, si p.sh. ndërtesa publike, hotele, spitale, shkolla etj. Karakterizohet nga punueshmëri...
më shumë...
i ri
isomat silicone
ISOMAT SILICONE PAINT

Bojë silikoni, e cilësisë së lartë

Bojë silikoni, e brezit të ri, me cilësi të lartë për përdorim të jashtëm. Karakterizohet nga përshkueshmëri e lartë uji dhe avulli dhe mbulim i shkëlqyer i sipërfaqes. Shfaq ngjitje të fortë ndaj të gjitha llojeve të sipërfaqeve ...
më shumë...
i ri
isomat flexcoat
ISOMAT FLEXCOAT

Bojë hidroizoluese elastike me cilësi të lartë

Bojë elastike hidroizoluese. Ofron papërshkueshmëri totale nga uji, për mbrojtje të mureve nga shiu. Ka elasticitet të lartë dhe aftësi të ngjitë plasaritjet në sipërfaqe me plasaritje në formë fijesh. E përshtatshme për lyerje dh...
më shumë...
i ri
FLEX-PRIMER Υψηλής διεισδυτικότητας, ακρυλικό αστάρι νερού
FLEX-PRIMER

Prajmer (astar) akrilik i tretshëm në ujë, i një cilësie të lartë

Prajmer (astar) akrilik i tretshëm në ujë me aftësi të lartë penetruese (depërtuese). Në kombinim me bojën elastike të papërshkueshme nga uji FLEXCOAT, krijon një sistem të shkëlqyer për hidroizolimin dhe zbukurimin e mureve. Gjit...
më shumë...
i ri
PRIMER-ACRYL

Astar me bazë uji, i mikronizuar, akrilik, prej silikoni

Astar me bazë uji, i mikronizuar, akrilik, prej silikoni. Ofron lidhje të shkëlqyeshme, penetrim të lartë, si dhe rezistencë ndaj sipërfaqeve alkaline. Mbron kundër ngritjes së njollave të lagështisë dhe të kripës dhe stabilizon s...
më shumë...
i ri