Bojëra dhe astarë të brendshëm

grid
list
ISOMAT-CLASSIC

Bojë plastike e cilësisë së lartë për përdorim të brendshëm

Bojë plastike e cilësisë së lartë për përdorim të brendshëm. Karakterizohet nga punueshmëri e shkëlqyeshme dhe mbulim i sipërfaqes, si dhe rezistencë të lartë ndaj vjetrimit dhe larjeve të shpeshta. Ofron ngjitje të fortë ndaj çdo...
më shumë...
i ri
ISOMAT-CLASSIC ECO SATIN

Bojë me emulsion, e cilësisë së lartë, saten dhe ekologjike

Bojë me emulsion, e cilësisë së lartë, saten, me teksturë të mëndafshtë për përdorim të brendshëm. Karakterizohet nga mbulimi i shkëlqyer i sipërfaqes, punueshmëria shumë e mirë, si dhe nga rezistenca fantastike ndaj larjes së shp...
më shumë...
i ri
isomat classic eco
ISOMAT-CLASSIC ECO

Bojë plastike ekologjike, me cilësi të lartë, për përdorim të brendshëm

Bojë plastike ekologjike, me cilësi të lartë, për përdorim të brendshëm. Karakterizohet nga punueshmëri e shkëlqyeshme dhe mbulim i sipërfaqes, si dhe rezistencë të lartë ndaj vjetrimit dhe larjeve të shpeshta. Ofron ngjitje të fo...
më shumë...
i ri
isomat professional classic
ISOMAT PROFESSIONAL CLASSIC

Bojë plastike për përdorim të brendshëm

Bojë plastike për përdorim të brendshëm. Përdoret në zona ku kërkohet lyerje e shpeshtë, si p.sh. ndërtesa publike, hotele, spitale, shkolla, qendra argëtimi etj. Karakterizohet nga punueshmëria e mirë dhe mbulimi i mirë i sipërfa...
më shumë...
i ri
isomat color
ISOMAT COLOR

Bojë plastike për përdorim të brendshëm

Bojë plastike për përdorim të brendshëm. Karakterizohet nga punueshmëri shumë e mirë dhe mbulim i sipërfaqes, si dhe rezistencë ndaj larjeve të shpeshta dhe vjetrimit. Është pa amoniak dhe ofron ngjitje të fortë ndaj çdo sipërfaqe...
më shumë...
i ri
ISOMAT BATH & KITCHEN

Bojë plastike kundër mykut, me cilësi të lartë

Bojë plastike, kundër mykut me cilësi të lartë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Parandalon në shkallë drastike mykun dhe bakteret dhe është ideale për zona me përqendrim të lartë lagështie dhe avujsh, si kuzhina, banja, b...
më shumë...
i ri
CL-MOLD
CL-MOLD

Lëng pastrimi kundër mykut

Lëng i posaçëm pastrimi me veprim kundër mykut. Pastron dhe dezinfekton sipërfaqet nga myku, bakteret dhe algat. Por, mund të vendoset dhe për të parandaluar shfaqjen e mikroorganizmave në kushte lagështie të lartë. Është tepër ef...
më shumë...
i ri
PRIMER-CLASSIC

Astar me bazë uji, i mikronizuar, akrilik

Astar me bazë uji, i mikronizuar, akrilik. Ofron lidhje të shkëlqyeshme. I përshtatshëm për përdorim në sipërfaqe të reja, si suva, betone, tulla etj. që do të vishen me bojëra plastike. Hollimi: Deri në 50% me ujë të pastër. Për ...
më shumë...
i ri
BLOCK-PRIMER

Astar me bazë uji, akrilik-Nënlyerje për izolim kundër njollave

Astar me bazë uji, akrilik. Ofron ngjitje të shkëlqyeshme dhe mbulim të lartë. Izolon njollat në sipërfaqe, që të mos shfaqen në lyerjen përfundimtare. I përshtatshëm për përdorim në sipërfaqe që do të vishen me bojë plastike, të ...
më shumë...
i ri