Bojëra dhe astarë smalti

grid
list
ISOLAC-AQUA ECO SATIN

Llak uji ekologjik me cilësi të shkëlqyera

Bojë smalti, me bazë uji, e brezit të ri, me cilësi të shkëlqyer për sipërfaqe të drunjta. E përshtatshme për përdorim në mjedise të brendshme dhe të jashtme. Karakterizohet nga elasticitet i lartë, mbulim i shkëlqyer dhe rezisten...
më shumë...
i ri
ISOLAC-AQUA ECO GLOSS

Llak uji ekologjik me cilësi të shkëlqyera

Bojë smalti, me bazë uji, e brezit të ri, me cilësi të shkëlqyer për sipërfaqe të drunjta. E përshtatshme për përdorim në mjedise të brendshme dhe të jashtme. Karakterizohet nga elasticitet i lartë, mbulim i shkëlqyer dhe rezisten...
më shumë...
i ri
ISOLAC ΑQUA ECO PRIMER Οικολογική βελατούρα νερού για ξύλινες επιφάνειες
ISOLAC-AQUA ECO PRIMER

Astar akrilik, ekologjik me bazë uji

Astar me bazë uji, akrilik, ekologjik për sipërfaqe të drunjta. I përshtatshëm për përdorim në mjedise të brendshme dhe të jashtme. Ofron ngjitje të shkëlqyer në sipërfaqe dhe mbulim të mirë. Përdoret në sipërfaqe të reja ose të v...
më shumë...
i ri
ISOLAC-DUCO SATIN

Bojë smalti ekstra e fortë për sipërfaqe metalike

Bojë smalti e cilësisë së lartë për sipërfaqe metalike. Është i përshtatshëm për përdorim në ambiente të brendshme dhe të jashtme. Përdoret në sipërfaqe të reja ose të vjetra metalike, si dyer, kangjella, makineri dhe vegla. Sigur...
më shumë...
i ri
ISOLAC-BLOCK GLOSS

Bojë smalti për vendosje drejtpërdrejt mbi sipërfaqe të ndryshkura

Bojë smalti e cilësisë së lartë për sipërfaqe metalike. Mund të përdoret drejtpërdrejt mbi metale të ndryshkura pa trajtim të mëparshëm. Është i përshtatshëm për përdorim në ambiente të brendshme dhe të jashtme. Siguron fortësi, s...
më shumë...
i ri