Astarë suvaje

grid
list
ML-PRIMER σιλικονούχο-ακρυλικό αστάρι νερού
ML-PRIMER

Dorë e parë llaçi akrilik

Dorë e parë llaçi akrilik i bardhë ose me ngjyrë, me bazë uji, me agregate tepër të imëta. Përmirëson trashësinë e nënshtresës përpara vendosjes së suvave dekorative të të gjitha llojeve (me bazë çimentoje, akrilike, silikoni, sil...
më shumë...
i ri
PL-PRIMER Αστάρι σοβάδων - Φράγμα αφυδάτωσης
PL-PRIMER

Prajmer (astar) për suva – Barrierë dehidratimi

Prajmer (astar) për suva-Barrierë dehidratimi. Zbatohet i holluar me ujë mbi sipërfaqet që do të suvatohen. Mbron suvanë nga rreziku i thithjes së ujit të saj nga nënshtresa. Eshtë i përshtatshëm edhe për sipërfaqe penobetoni....
më shumë...
i ri
PL-BOND

Prajmer (astar) për ngjitje suvash prej allçie

Prajmer (astar) për ngjitje suvash me rrëshira sintetike dhe rëre kuarci. Përdoret në sipërfaqe të lëmuara ose pa thithshmëri (në vend të sprucimit dorës së parë) për të rritur aftësinë ngjitëse të suvasë që vijon. Zbatohet në sip...
më shumë...
i ri
FLEX-PRIMER Υψηλής διεισδυτικότητας, ακρυλικό αστάρι νερού
FLEX-PRIMER

Prajmer (astar) akrilik i tretshëm në ujë, i një cilësie të lartë

Prajmer (astar) akrilik i tretshëm në ujë me aftësi të lartë penetruese (depërtuese). Në kombinim me bojën elastike të papërshkueshme nga uji FLEXCOAT, krijon një sistem të shkëlqyer për hidroizolimin dhe zbukurimin e mureve. Gjit...
më shumë...
i ri
UNI-PRIMER

Prajmer (astar) akrilik për bojëra të tretshme në uje

Prajmer (astar) akrilik për bojëra të tretshme në uje, i gatshëm për përdorim. Stabilizon (rrit qëndrueshmërinë) pjesët e dëmtuara të suvatimeve.
më shumë...
i ri