VARNISH-PU 2K

Llak poliuretani, me dy përbërës, transparent

Broshurë teknike
0227/6

VEÇORITË/INSTALIMET

Llak poliuretani, me dy përbërës, me tretës. Karakterizohet nga forcë e lartë abrazive dhe rezistencë ndaj rrezatimit UV. Përdoret si llak mbrojtës i llaçit dekorativ të çimentos. I përshtatshëm gjithashtu për sipërfaqe guri, druri, dysheme me bazë çimentoje etj. Certifikuar me shenjën CE si shtresë mbrojtëse e betonit, sipas standardit EN 1504-2.

NGJYRA

Transparente (gloss/matt).

KONSUMI

70-120 g/m² për 2-3 shtresa, në varësi të aftësisë thithëse të 2 m sipërfaqes.

PAKETIMI

5 kg, 1 kg.