TEAK-OIL

Vaj parafine për mbrojtjen e drurit

Kërko fletën e të dhënave teknike
0245/6 TEAK-OIL Λάδι με κερί

VEÇORITË/INSTALIMET

Përzierje speciale vajrash dhe parafine për mbrojtjen dhe freskimin e drurit të fortë. Është ideal për drurin e moganit, irokos dhe tikut dhe të gjitha llojet e drurëve të zhveshur. Zëvendëson vajrat natyrale që humbasin me kalimin e kohës. Nxjerr në pah ngjyrën natyrale të drurit dhe e mbron nga uji dhe nga kushtet e motit. Është i përshtatshëm për përdorime në ambiente të jashtme dhe të brendshme.

NGJYRA

Transparent.

KONSUMI

12-15 m²/l.

PAKETIMI

0,75 l.