SUPERBOND-PU

Ngjitës poliuretani për ngjitje të fuqishme

Kërko fletën e të dhënave teknike
0631/3 SUPERBOND-PU πολυουρεθανική κόλλα

VEÇORITË/INSTALIMET

Ngjitës poliuretani me performancë të lartë me një përbërës dhe pa tretës. Ofron ngjitje të fuqishme në të gjitha materialet e ndërtimit, si druri, betoni, alumini, pllakat etj. Është gjithashtu i përshtatshëm për çdo konstruksion druri dhe për industrinë e mobilieve prej druri.

NGJYRA

E bardhë.

KONSUMI

Konsumi ilustrues: 1 tubet/12 metra linearë.

PAKETIMI

280 ml.