PS-21

Solucion me përmbajtje silikoni për hidroizolimin e sipërfaqeve, pa tretës

Kërko fletën e të dhënave teknike
0207/1 PS-21 αδιαβροχοποιητικό επιφανειών

VEÇORITË/INSTALIMET

Solucion i gatshëm me përmbajtje silikoni, pa tretës, për hidroizolim. Ofron papërshkueshmëri të lartë nga uji dhe mbrojtje për një kohë të gjatë. Eshtë i përshtatshëm për hidroizolimin e fugave të pllakave dhe mbrojtjen nga shiu të sipërfaqeve me gurë natyrorë ose artificialë, suva, muraturë të pasuvatuar (për qëllime dekorative), tulla dekorative, tjegulla, pllaka, mermerë të palustruar, beton të pasuvatuar (për qëllime dekorative) etj.). Mund të aplikohet edhe në nënshtresa pak të lagura. Certifikuar me shenjën CE si ngopje ujëlarguese, sipas standardit EN 1504-2.

NGJYRA

E bardhë (transparente kur thahet).

KONSUMI

0,2-0,4 l/m².

PAKETIMI

20 l, 5 l, 1 l.