PLANFIX-FINE PROFESSIONAL

Stuko çimentoje e modifikuar me polimerë, me kokrrizë tepër të imët

Broshurë teknike
0308/1 PLANFIX-FINE PROFESSIONAL τσιμεντόστοκος για επαγγελματίες

VEÇORITË/INSTALIMET

Stuko çimentoje e modifikuar me polimerë, me kokrrizë tepër të imët. Me shtrim të lehtë, e përshtatshme për meremetime dhe stukim të betonit të ekspozuar, mbushjen e poreve ose të zgavrave etj. Për shkak të peshës së lehtë mund të vendoset me lehtësi dhe shtruar, me konsum të ulët. Mund të vendoset me pistoletë. Klasifikohet si PCC R1 sipas EN 1504-3.

NGJYRA

E bardhë.

KONSUMI

Rreth 1,2 kg/m²/mm.

PAKETIMI

25 kg.