PLANFIX

Stuko çimentoje me përmbajtje rrëshire

Broshurë teknike
0308/1

VEÇORITË/INSTALIMET

Stuko çimentoje me përmbajtje rrëshire për patinim dhe stukim sipërfaqesh betoni të pasuvatuara (për qëllime dekorative), mbushje poresh ose vrimash (zgavrash). Klasifikohet si PCC R2 sipas EN 1504-3.

NGJYRA

Gri, e bardhë.

KONSUMI

Rreth 1,3 kg/m²/mm.

PAKETIMI

25 kg, 5 kg.