PL-BOND

Prajmer (astar) për ngjitje suvash prej allçie

Broshurë teknike
0333/1

VEÇORITË/INSTALIMET

Prajmer (astar) për ngjitje suvash me rrëshira sintetike dhe rëre kuarci. Përdoret në sipërfaqe të lëmuara ose pa thithshmëri (në vend të sprucimit dorës së parë) për të rritur aftësinë ngjitëse të suvasë që vijon. Zbatohet në sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme. Eshtë ideal për suva allçie.

NGJYRA

E kuqe.

KONSUMI

300-350 g/m², në varësi të trashësinë së shtresës.

PAKETIMI

20 kg, 5 kg.