MULTIFILL-DIAMOND 1-12

Stuko pllakash me performancë të lartë, me bazë çimentoje, ideale për dekorime, jashtëzakonisht e papërshkueshme nga uji, me mpiksje të shpejtë dhe e modifikuar me polimerë CG2 WA

Broshurë teknike

VEÇORITË/INSTALIMET

Falë përbërjes pa çimento Portland, ajo siguron uniformitet të përsosur të ngjyrës dhe parandalon shfaqjen e depozitave të kripës dhe të gëlqeres. Për të njëjtën arsye, ajo është gjithashtu e lehtë në përdorim dhe nuk shkakton irritime. Ka edhe papërshkueshmëri të lartë nga uji me efekt rënieje. Agjentët e veçantë bakteriostatikë që përmban parandalojnë formimin e baktereve në fuga. Ofron një finiturë finale të lëmuar. Ideale për fugat 1-12 mm. E synuar për stukim në ambiente të brendshme dhe të jashtme të dyshemeve dhe mureve, në të gjitha llojet e pllakave.

NGJYRA

18 ngjyra të zgjedhura.

KONSUMI

0,2-2,0 kg/m², në varësi të përmasave të pllakave dhe gjerësisë së fugës.

PAKETIMI

4 kg.