ML-PRIMER

Dorë e parë llaçi akrilik

Broshurë teknike
0119/6 ML-PRIMER σιλικονούχο-ακρυλικό αστάρι νερού

VEÇORITË/INSTALIMET

Dorë e parë llaçi akrilik i bardhë ose me ngjyrë, me bazë uji, me agregate tepër të imëta. Përmirëson trashësinë e nënshtresës përpara vendosjes së suvave dekorative të të gjitha llojeve (me bazë çimentoje, akrilike, silikoni, silikate). Për më tej, garanton sipërfaqe përfundimtare me ngjyrë uniforme, sidomos kur zgjidhet suva me ngjyrë të errët. I përshtatshëm për përdorim në mjedise të brendshme dhe të jashtme.

NGJYRA

E bardhë dhe 305 ngjyra të zgjedhura (paletë NCS) (sasia minimale për porosi: 15 kg).

KONSUMI

150-200 g/m².

PAKETIMI

15 kg, 5 kg.