MEGAPLATE

Pllaka me fibra karboni

Kërko fletën e të dhënave teknike
1503/1

VEÇORITË/INSTALIMET

Pllakë me fibra karboni me rezistencë të madhe që përdoret për përforcimin e elementeve të ndërtimit. Prodhohet në mënyrë industriale me rrëshira epokside dhe fibra karboni të orientuara sipas një drejtimi.

NGJYRA

E zezë.

PAKETIMI

Top 5cm x 50m, 5cm x 100m, 10cm x 50m, 10cm x 100m, 10cm x 250m.