MEGAGROUT-101

Llaç çimento fluid, që nuk tkurret, për fiksime makinerish

Broshurë teknike
0329/1 MEGAGROUT-101 για πακτώσεις μηχανημάτων

VEÇORITË/INSTALIMET

Llaç çimento fluid, me rezistencë të lartë, që nuk tkurret. I përshtatshëm për mbështetje dhe fiksime makinerish, ankorime, baza mbështetëse për makineri precizioni (saktësie). Zbatohet në trashësi deri 100 mm. Klasifikohet si CC R4 sipas EN 1504-3.

NGJYRA

Gri.

KONSUMI

Rreth 21,5 kg/m²/cm ose 2,1 kg për mbushje boshllëqesh me vëllim 1 l.

PAKETIMI

25 kg.