MARMOCRYL SILICONE Fine

Suva e gatshme me përmbajtje silikoni, me ngjyrë, e papërshkueshme nga uji. Sipërfaqe e lëmuar

Broshurë teknike
0360/6

VEÇORITË/INSTALIMET

Suva e gatshme, e bardhë ose me ngjyrë, me përmbajtje silikoni. Ka veti hidrofobe të larta (aftësi ujëlarguese) dhe ka përshkueshmëri të shkëlqyer nga avujt. Eshtë e përshtatshme për të realizuar sipërfaqe dekorative të lëmuar. Nuk nevojitet bojatisja e fasadave. Për arsye të aftësisë së saj elastike të lartë dhe aftësisë ngjitëse të shkëlqyer me nënshtresën është ideale si shtresë përfundimtare në sistemet për termoizolimin e mëvonshëm të ndërtesave nga ana e jashtme. Certifikuar me shenjën CE, sipas standardit EN 15824. Trashësia e rekomanduar: MARMOCRYL SILICONE Fine 1 mm: 1 mm. MARMOCRYL SILICONE Fine 1,5 mm: 1,5 mm. MARMOCRYL SILICONE Fine 2 mm: 2 mm.

NGJYRA

E bardhë dhe 227 ngjyra të zgjedhura (paletë NCS).

KONSUMI

Rreth 1,8 kg/m²/mm.

PAKETIMI

25 kg.