MARMOCRYL SILICONE Decor

Suva e gatshme me përmbajtje silikoni, me ngjyrë, e papërshkueshme nga uji. Sipërfaqe e ashpër (e palëmuar)

Broshurë teknike
0364/6

VEÇORITË/INSTALIMET

Suva e gatshme, e bardhë ose me ngjyrë, me përmbajtje silikoni. Ka veti hidrofobe të larta (aftësi ujëlarguese) dhe ka përshkueshmëri të shkëlqyer nga avujt. Eshtë e përshtatshme për të realizuar sipërfaqe dekorative të ashpër. Nuk nevojitet bojatisja e fasadave. Për arsye të aftësisë së saj elastike të lartë dhe aftësisë ngjitëse të shkëlqyer me nënshtresën është ideale si shtresë përfundimtare në sistemet për termoizolimin e mëvonshëm të ndërtesave nga ana e jashtme. Certifikuar me shenjën CE, sipas standardit EN 15824. Trashësia e rekomanduar: MARMOCRYL SILICONE Decor 2 mm: 2 mm. MARMOCRYL SILICONE Decor 3 mm: 3 mm.

NGJYRA

E bardhë dhe 227 ngjyra të zgjedhura (paletë NCS).

KONSUMI

Rreth 1,6 kg/m²/mm.

PAKETIMI

25 kg.