MARMOCRYL SILICATE Fine

Suva silikate e bardhë ose me ngjyrë, në trajtë brumi, e gatshme – Lustër e lëmuar

Broshurë teknike
0395/6

VEÇORITË/INSTALIMET

Suva silikate e bardhë ose me ngjyrë, në trajtë brumi, e gatshme, me aditivë specialë silikoni. Ofron aftësi ujëlarguese dhe përshkueshmëri të shkëlqyer të avullit. Është e përshtatshme për krijimin e sipërfaqeve të lëmuara. Për shkak të elasticitetit të lartë dhe ngjitjes së shkëlqyer me nënshtresën, është gjithashtu shtresë ideale përfundimtare për fasadat e jashtme me termoizolim. Certifikuar me shenjën CE, sipas standardit EN 15824.

Trashësia e rekomanduar e vendosjes:
MARMOCRYL SILICATE Fine 1 mm: 1 mm.
MARMOCRYL SILICATE Fine 1,5 mm: 1,5 mm.
MARMOCRYL SILICATE Fine 2 mm: 2 mm.

NGJYRA

E bardhë dhe 227 ngjyra të zgjedhura (paletë NCS).

KONSUMI

Rreth 1,8 kg/m²/mm.

PAKETIMI

25 kg.