LA-40

Vaj special me spërkatje për përdorime të ndryshme

Kërko fletën e të dhënave teknike
1340/6 ISOMAT LA-40 Ειδικό λάδι σε spray

VEÇORITË/INSTALIMET

Vaj special me spërkatje për përdorime të ndryshme. Shpërbën ndryshkun, largon lagështinë, lubrifikon, rivendos lidhjet përçuese, pastron sipërfaqet nga ndotësit e vështirë dhe parandalon gërryerjen. Përdoret për pastrimin, lubrifikimin, mbrojtjen dhe çmontimin e vidave, sustave, zinxhirëve, drynave etj. me ndryshk.

NGJYRA

Kafe.

PAKETIMI

400 ml.