ISOXYL COLOR

Mbrojtës druri me ngjyrë

Kërko fletën e të dhënave teknike
0251/6

VEÇORITË/INSTALIMET

Vernik ngopës-mbrojtës, me ngjyrë, i cilësisë së lartë, për sipërfaqet e drurit. Depërton thellë në dru, duke e mbrojtur nga mola, kërpudhat dhe njollat blu, duke nxjerrë kështu në pah bukurinë natyrale të drurit. Shfaq rezistencë të lartë ndaj kushteve të motit dhe ndaj vjetrimit. Nuk cifloset, as bymehet. Përdoret në ambiente të jashtme dhe të brendshme, në sipërfaqe druri të reja ose të vjetra (p.sh. dyer, dritare, konstruksione druri, mobilie kopshti etj.).

NGJYRA

Dru lisi, dru arre i çelët, dru arre i errët, dru tiku, dru palisandre, dru pishe, dru gështenje, dru mogani.

KONSUMI

14-18 m²/l.

PAKETIMI

0,75 l.