ISOXYL

Mbrojtës druri

Kërko fletën e të dhënave teknike
0248/6

VEÇORITË/INSTALIMET

Vernik ngopës-mbrojtës, i cilësisë së lartë, për sipërfaqet e drurit. Depërton thellë në dru, duke e mbrojtur nga mola, kërpudhat dhe njollat blu, duke nxjerrë kështu në pah bukurinë natyrale të drurit. Mund të lyhet përsipër dhe shfaq rezistencë ndaj kushteve të motit dhe vjetrimit. Nuk cifloset, as bymehet. Përdoret në ambiente të jashtme dhe të brendshme, në sipërfaqe druri të reja ose të vjetra (p.sh. dyer, dritare, konstruksione druri, mobilie kopshti etj.).

NGJYRA

Transparent.

KONSUMI

14-18 m²/l.

PAKETIMI

5 l, 2,5 l, 0,75 l.