ISOMAT ST-1

Ngopje e muraturës së dëmtuar nga kripërat

Broshurë teknike
0224/1 ISOMAT ST-1 Ειδικός εμποτισμός για τοιχοποιίες καταπονημένες από άλατα

VEÇORITË/INSTALIMET

Ngopje e veçantë për restaurimin e muraturës së dëmtuar nga kripërat. I shndërron kripërat e tretshme në ujë, si kloruret dhe sulfatet, në përbërës të patretshëm. Përdoret për restaurimin e muraturave të dëmtuara nga kripërat, duke u ndërthurur me suvanë rinovuese MARMOCRET-SP.

KONSUMI

0,4-0,5 kg/m².

PAKETIMI

20 kg, 5 kg, 1 kg.