ISOMAT CLASSIC ECO SATIN

Bojë me emulsion, e cilësisë së lartë, saten dhe ekologjike

Broshurë teknike
0212/6

VEÇORITË/INSTALIMET

Bojë me emulsion, e cilësisë së lartë, saten, me teksturë të mëndafshtë për përdorim të brendshëm. Karakterizohet nga mbulimi i shkëlqyer i sipërfaqes, punueshmëria shumë e mirë, si dhe nga rezistenca fantastike ndaj larjes së shpeshtë dhe vjetrimit. Siguron ngjitje të fortë ndaj çdo lloj nënshtrese të vjetër ose të re, si suvaje, betoni, kartonxhesi etj. Nuk përmban amoniak ose substanca të tjera të rrezikshme dhe pothuajse nuk lëshon erë. Jep një finiturë të shkëlqyer sateni.

NGJYRA

Në të bardhë dhe ngjyra të përzgjedhura nga ISOMAT COLOR SYSTEM (sasia minimale e porosisë 10 l).

KONSUMI

12 m²/l.

PAKETIMI

10 l, 3 l, 1 l.