ISOMAT BUTYL TAPE

Shirit ngjitës butili me veshje alumini

Kërko fletën e të dhënave teknike
0719/1

VEÇORITË/INSTALIMET

Shirit ngjitës butili, me veshje alumini. Përdoret kryesisht për hidroizolim dhe izolim në çati dhe tarraca, në vende si fuga çati-oxhak, hapje ajrimi të çative etj. I përshtatshëm për meremetime në pllaka të çative, fuga izolimi në majë të çative etj. Trashësia: 0,9 mm.

PAKETIMI

Top 8 cm x 10 m.