ISOMAT BI-120 PU

Ngopje poliuretani, transparent, me një përbërës

Kërko fletën e të dhënave teknike
0224/1

VEÇORITË/INSTALIMET

Rrëshirë poliuretani, transparente, me një përbërës për ngopje dhe izolim të dyshemeve të betonit ose të llaçit të çimentos. Përdoret gjithashtu edhe si ngurtësues i sipërfaqeve dhe i dyshemeve delikate për t'u rritur forcën dhe rezistencën ndaj konsumimit. E përshtatshme për zona si bodrume, magazina, parkingje pa shumë automjete etj.

NGJYRA

Gri.

KONSUMI

100-200 g/m², në varësi të porozitetit të sipërfaqes.

PAKETIMI

18 kg, 5 kg.