ISOMAT BATH & KITCHEN

Bojë plastike kundër mykut, me cilësi të lartë

Broshurë teknike
0229/6

VEÇORITË/INSTALIMET

Bojë plastike, kundër mykut me cilësi të lartë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Parandalon në shkallë drastike mykun dhe bakteret dhe është ideale për zona me përqendrim të lartë lagështie dhe avujsh, si kuzhina, banja, bodrume, tavane etj. Ka ngjitje të fortë ndaj nënshtresave të ndryshme, si suva, beton, tullë, dru suva etj. Është pa amoniak dhe ofron sipërfaqe përfundimtare uniforme, mat.

NGJYRA

E bardhë. 256 ngjyra të zgjedhura (paletë NCS). (Sasia minimale e porosisë: 10 l).

KONSUMI

Rreth 12m²/l.

PAKETIMI

10 l, 3 l, 0,75 l.