ISOMAT AK-THERMO ACRYL

Veshje akrilike e përforcuar me fibra për pllaka termoizoluese

Broshurë teknike
0335/3

VEÇORITË/INSTALIMET

Veshje në trajtë brumi e gatshme për përdorim me bazë rrëshirash akrilike. Ofron elasticitet dhe rezistencë të lartë ndaj lagështirës. Ideale për termoizolimin e jashtëm të ndërtesave kur aplikohet në kombinim me suvatë organike MARMOCRYL. Kur aplikohet e përforcuar me rrjetë me fibra xhami mbi pllakat termoizoluese, përbën nënshtresën ideale për suvanë organike që do t'i vendoset përsipër. Gjithashtu, mund të përdoret si kolë për ngjitjen e pllakave termoizoluese në fasadën e ndërtesave.

NGJYRA

E bardhë.

KONSUMI

Si ngjitës: 3,0-4,0 kg/m².
Si veshje e përforcuar: rreth 2,0-5,0 kg/m².

PAKETIMI

25 kg.