ISOMAT AK-PARQUET

Ngjitës poliuretani për dysheme prej druri

Broshurë teknike
0631/3

VEÇORITË/INSTALIMET

Ngjitës poliuretani me performancë të lartë me një përbërës për dysheme prej druri. I përshtatshëm për fiksimin dhe ngjitjen e të gjitha llojeve të dyshemeve të drunjta, si parket solid, laminat, shirita, listela, dërrasa, mbi dysheme prej çimentoje, dysheme druri, pllakash qeramike, mermeri, mozaik, sipërfaqe metalike etj.

NGJYRA

Bezh.

KONSUMI

1,2-1,4 kg/m².

PAKETIMI

12 kg.