ISOMAT AK-MEGARAPID

Kolë pllakash elastike me mpiksje të shpejtë dhe me dy përbërës C2 FE S2

Broshurë teknike
0557/3 ISOMAT AK-MEGARAPID Υψηλής ποιότητας, ταχύπηκτη, ιδιαίτερα εύκαμπτη, ρητινούχα, κόλλα πλακιδίων

VEÇORITË/INSTALIMET

Kolë elastike pllakash, me mpiksje të shpejtë, me dy përbërës dhe kohë të zgjatur të mbajtjes hapur. Fushat e përdorimit: E përshtatshme për ngjitjen e të gjitha llojeve të pllakave, në mure dhe dysheme, në nënshtresa të ndryshme, si pllaka gipsi, pllaka zdrukthi, dysheme me ngrohje, tarraca, ballkone, pishina etj. Është ideale për dyshemetë ku ka shumë lëvizje dhe për zona që duhet të përdoren brenda një kohe të shkurtër. Është e përshtatshme për përdorime në ambiente të jashtme ose të brendshme. Klasifikohet si C2 FE S2 sipas EN 12004 dhe EN 12002.

NGJYRA

E bardhë.

KONSUMI

1,5-4,0 kg/m².

PAKETIMI

33 kg (A+B).