ISOMAT AK-GLASS

Ngjitëse me përmbajtje rrëshire për ndërtim dhe stukim muri me tulla xhami

Broshurë teknike
0324/1 ISOMAT AK-GLASS Ρητινούχα, τσιμεντοειδής κόλλα

VEÇORITË/INSTALIMET

Ngjitëse me bazë çimento, e përforcuar me substanca polimere (rrëshira). Fushat e zbatimit: Ndërtim dhe stukim muri me tulla xhami.

NGJYRA

E bardhë.

KONSUMI

Rreth 13,0 kg për ndërtimin e 1 m² muri me tulla xhami të zakonshme.

PAKETIMI

25 kg, 5 kg.