ISOMAT AK 50

Ngjitëse epokside 2 komponentesh për pllaka

Kërko fletën e të dhënave teknike
0575/3 isomat ak 50

VEÇORITË/INSTALIMET

Ngjitëse epokside 2 komponentesh, pa tretës. Eshtë e përshtatshme për ngjitjen e pllakave të çdo lloji në nënshtresa të ndryshme, në mure ose në dysheme. Ka aftësi ngjitëse të lartë dhe rezistencë të madhe ndaj veprimeve kimike. Mund të përdoret edhe për stukimin e fugave. Klasifikohet si R2T sipas EN 12004.

NGJYRA

Gri e hapur.

KONSUMI

Rreth 1,75 kg/m²/mm.

PAKETIMI

10 kg (A+B), 5 kg (A+B).