ISOMAT AK 25

Kolë e cilësisë së lartë e modifikuar me polimerë dhe ultrafleksibël për të gjitha llojet e pllakave në nënshtresa të deformueshme dhe të paqëndrueshme

Broshurë teknike
0582/3 ISOMAT AK-25 Υψηλής ποιότητας, εξαιρετικά εύκαμπτη, τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων

VEÇORITË/INSTALIMET

Kolë pllakash elastike me performancë të lartë dhe kohë të zgjatur të mbajtjes hapur. Fushat e përdorimit: E përshtatshme për ngjitjen e të gjitha llojeve të pllakave në mure dhe dysheme. Për përdorime ku kërkohet elasticitet, ngjitje dhe rezistencë ndaj lagështirës (p.sh. në shtresa të pllakave të vjetra, dysheme me ngrohje, sipërfaqe metalike, pishina, pllaka gipsi). Për përdorim në ambiente të brendshme dhe të jashtme. Klasifikohet si C2 TE S2 sipas EN 12004 dhe EN 12002.
Certification
Πιστοποιημένο κατά CE σύμφωνα με εναρμονισμένο ευρωπαϊκό πρότυπο (ΕN).
Certification
Πολύ χαμηλή εκπομπή πτητικών οργανικών ενώσεων (voc),με ακόμη πιο αυστηρά κριτήρια ελέγχου

NGJYRA

Gri, e bardhë.

KONSUMI

1,5-4,0 kg/m².

PAKETIMI

25 kg, 5 kg.