ISOMAT ACRYL-STUCCO

Stuko akrilike në trajtë brumi

Broshurë teknike
0219/6

VEÇORITË/INSTALIMET

Stuko e gatshme akrilike. E përshtatshme për përdorim në mjedise të brendshme dhe të jashtme. Është shumë e thjeshtë në përdorim (vendosje dhe smerilim). Ofron sipërfaqe përfundimtare të lëmuar, të rrafshët, gati për lyerje me astar dhe bojë. Ideale për stukim të sipërfaqeve të suvasë, betonit, muraturave, drurit, kartonxhesit dhe pllakave të çimentos.

NGJYRA

E bardhë.

KONSUMI

1,5-2,5 kg/m², në varësi të trashësisë së shtresës.

PAKETIMI

800 g, 400 g.