ISOLUX-MARINE

Vernik transparent për përdorim detar

Kërko fletën e të dhënave teknike
0249/6

VEÇORITË/INSTALIMET

Vernik i cilësisë së lartë për sipërfaqe druri. Ka filtra ultravjollcë dhe shfaq rezistencë të shkëlqyer ndaj kushteve të motit dhe vjetrimit. Shfaq ngjitje të lartë dhe papërshkueshmëri nga uji. Përdoret në ambiente të jashtme dhe të brendshme, në sipërfaqe druri të reja ose të vjetra (p.sh. varka, dyer, dritare etj.), për mbrojtjen dhe nxjerrjen në pah të bukurisë natyrore të drurit.

NGJYRA

Transparent (me shkëlqim ose saten).

KONSUMI

12-18 m²/l.

PAKETIMI

2,5 l, 0,75 l.