ISOLAC DUCO SATIN

Bojë smalti ekstra e fortë për sipërfaqe metalike

Broshurë teknike
0250/6

VEÇORITË/INSTALIMET

Bojë smalti e cilësisë së lartë për sipërfaqe metalike. Është i përshtatshëm për përdorim në ambiente të brendshme dhe të jashtme. Përdoret në sipërfaqe të reja ose të vjetra metalike, si dyer, kangjella, makineri dhe vegla. Siguron fortësi, shkëlqim dhe mbulim të lartë. Shfaq rezistencë të shkëlqyer ndaj kushteve të motit dhe vjetrimit. Thahet shpejt dhe ofron një sipërfaqe me rezistencë të lartë ndaj konsumimit.

NGJYRA

E bardhë, e zezë dhe ngjyra të përzgjedhura nga ISOMAT COLOR SYSTEM dhe RAL.

KONSUMI

15m²/l.

PAKETIMI

2,5 l, 0,75 l.