ISOLAC-BLOCK GLOSS

Bojë smalti për vendosje drejtpërdrejt mbi sipërfaqe të ndryshkura

Broshurë teknike
0251/6

VEÇORITË/INSTALIMET

Bojë smalti e cilësisë së lartë për sipërfaqe metalike. Mund të përdoret drejtpërdrejt mbi metale të ndryshkura pa trajtim të mëparshëm. Është i përshtatshëm për përdorim në ambiente të brendshme dhe të jashtme. Siguron fortësi, shkëlqim dhe mbulim të lartë. Shfaq rezistencë të shkëlqyer ndaj kushteve të motit dhe vjetrimit. Thahet shpejt dhe ofron një sipërfaqe me rezistencë të lartë ndaj konsumimit dhe goditjeve.

NGJYRA

E bardhë, e zezë, kafe (RAL 8002), e kuqe e ndezur, selvi (RAL 6005), plumb, bezhë (RAL 1015), blu e Mikonos.

KONSUMI

8-12 m²/l.

PAKETIMI

0,75 l.