ISOLAC AQUA-PRIMER ECO

Astar akrilik, ekologjik me bazë uji

Broshurë teknike
0240/6 ISOLAC ΑQUA ECO PRIMER Οικολογική βελατούρα νερού για ξύλινες επιφάνειες

VEÇORITË/INSTALIMET

Astar me bazë uji, akrilik, ekologjik për sipërfaqe të drunjta. I përshtatshëm për përdorim në mjedise të brendshme dhe të jashtme. Ofron ngjitje të shkëlqyer në sipërfaqe dhe mbulim të mirë. Përdoret në sipërfaqe të reja ose të vjetra të drunjta, është sipërfaqja ideale për bojën e smaltit me bazë uji ISOLAC AQUA ECO. Është pa erë, e padëmshme për mjedisin dhe praktike në përdorim.

NGJYRA

E bardhë.

KONSUMI

Rreth 12 m²/l.

PAKETIMI

2,5 l, 0,75 l.