ISOLAC AQUA ECO SATIN

Llak uji ekologjik me cilësi të shkëlqyera

Broshurë teknike
0241/6

VEÇORITË/INSTALIMET

Bojë smalti, me bazë uji, e brezit të ri, me cilësi të shkëlqyer për sipërfaqe të drunjta. E përshtatshme për përdorim në mjedise të brendshme dhe të jashtme. Karakterizohet nga elasticitet i lartë, mbulim i shkëlqyer dhe rezistencë e jashtëzakonshme ndaj kushteve të motit dhe vjetrimit. Ofron ngjitje të fortë dhe është i përshtatshëm për rilyerjen e sipërfaqeve, veshur me bojë ose smalte të vjetra uji (smalt ose bojë vaji). Ofron një sipërfaqe përfundimtare, mat dhe uniforme.

NGJYRA

E bardhë. 305 ngjyra të zgjedhura (paletë NCS). (Sasia minimale e porosisë: 2,5 l).

KONSUMI

Rreth 12m²/l.

PAKETIMI

2,5 l, 0,75 l.